De echte Europeanen zijn de Russen. 

Allereerst mag gezegd worden dat de huidige leider van Rusland Putin een echte Russische leider is voor zijn volk. Natuurlijk zijn de “oude” krachten uit het communistische verleden nog steeds aanwezig. Toch hebben de Russen het huidige land sterk verbeterd. Er is inspraak, maar je moet het niet te gek maken natuurlijk. Het oude KGB zit nu eenmaal in de genen van de Russen. 

In de tweede wereldoorlog zijn het wel de Russen geweest die de meeste doden te betreuren hadden tov andere landen. Dit zijn we voor het gemak maar even vergeten op 5 mei met de herdenkingen. We zijn nu eenmaal door de propaganda machine van de Amerikanen geïndoctrineerd om te geloven dat de Russen onze vijanden zijn. Het vreemde is dat de Russen over het algemeen dit laten aanleunen door het westen. 

De koude oorlog is voorbij maar wat we zien is dat de macht  van de Amerikanen zo groot is in ons politieke bestel,  dat op dit moment, door toedoen van het westen de koude oorlog nieuw leven wordt ingeblazen. We zijn bezig onder leiding van de Amerikanen bezig om troepen naar Polen en de Baltische staten te positioneren om Rusland onze spierballen te laten zien. BIG DEAL!  Het is dat Poetin een goed stel hersens heeft en dat hij goede controle uitoefend op zijn generaals anders zou dit nog wel eens minder goed kunnen aflopen. 

Het is simpel. Als Poetin echt zou willen loopt hij binnen 36 uur op zijn gemak alle Baltische staten binnen zonder dat wij, en de Amerikaanse cowboys er iets tegenin zouden kunnen brengen. 

Of je de Russen mag of niet, we zouden ze in de toekomst nog wel eens hard genoeg nodig kunnen hebben. Russen delen wel dezelfde normen en waarden zoals wij, gestoeld op het Christendom. En, ze zijn sterk religieus zonder in de slachtofferrol te gaan kruipen zoals het westen. Russen zijn sterk en bereid te vechten, dat hebben ze altijd gedaan, ten goede of ten kwade, naar de geschiedenis kijkend. 

Men moet in het westen eens leren dat elk volk zijn eigen geschiedenis wenst te schrijven. De arrogantie van,  vooral de Amerikanen maar ook de megalomane machtsgeile politici in Den Haag en Brussel willen blijvend voor zorgen de geschiedenis te schrijven van andere landen. WIJ ZULLEN DE DEMOCRATIE WEL EVEN BRENGEN.  Alsof wij, en de Amerikanen het zo goed doen momenteel in hun eigen landen. 

Poetin met Rusland is niet de vijand, de Islamieten wel, al 1400 jaar proberen ze het Christendom uit te roeien. Poetin weet dit maar al te goed en weet als geen ander waar de echte vijand zit. Denken we nu echt dat we de Russen, die momenteel meer Europeaan  zijn dan wij, niet nodig hebben?  Wake up. Die Amerikanen met Europese politici in hun broekzak zijn gewoon  bezig ons in een gevaar te brengen dat eigenlijk al lang niet meer bestaat, maar weer aangewakkerd wordt met als enige reden ons te knechten zodat we als moderne slaven werken tot we sterven.   

Amerika is al lang failliet maar omdat ze dollars blijven drukken houden ze het nog wel even vol. Europa doet hetzelfde. Uiteindelijk betalen we dit zelf natuurlijk. Nog meer belastingen op van alles en nog wat. Jaja, wij in het westen zijn superieure wezens. We leven in een stolp, we weten niets van geschiedenis, dan een beetje over de 2de wereldoorlog, en that’s it. 

Een volk dat zijn geschiedenis niet kent heeft geen toekomst!! 

De jeugd weet helemaal niets, die zijn compleet hersendood en door milennia heen geïndoctrineerd door andere hersenloze idioten. De jeugd weet hoe hun iPhone werkt en op de computer weten ze ook de weg wel. 

Kunnen we ons voorstellen wat er zou gebeuren als de stroom uitvalt? Of alleen internet? Als Internet nu zou uitvallen stopt de samenleving. Geen verwarming, geen stroom,  dus geen televisie, geen nieuws geen facebook, google of twitter. Dan blijkt dat deze dingen de wereld in chaos zal brengen. 2de fase voedseltekort, de meeste kinderen denken dat melk in een fabriek wordt gemaakt en eieren ook. Wat weten ze nou? Niets van wat belangrijk is, geen overleving mogelijk voor de meesten. Europese en Amerikaanse politici spelen een gevaarlijk spel en de enigen die het gelag betalen zijn u en ik.. 

Wat ik al eerder geschreven heb, Poetin is niet de vijand. Wij zelf zijn de vijand. We zijn bezig ons zelf te vernietigen en of we nu Poetin of de moslimbarbaren gebruiken daarvoor, zolang er uit de politiek geen antwoord is, stevenen we af op een 3de wereldoorlog. Ik denk dat er eerst een volksopstand zal komen. Dan gaat het volk tegen elkaar vechten, tegen de militairen die tegen ons zal worden ingezet door de politiek en dan moeten we ook nog oorlog voeren tegen, waarschijnlijk moslim legers die ons zullen proberen te vernietigen op het moment dat we op ons zwakst zijn. Chaos? Jazeker. 

En dan maar denken dat Rusland onze vijand is?  We gaan ze heel hard nodig hebben als we de koers die we op dit moment ingeslagen zijn,  door blijven zetten. 

Geschreven door Ron D. 

4 gedachten over “De echte Europeanen zijn de Russen. 

Plaats een reactie