De islam is een belediging voor ieder levend wezen, en de enige manier om dit beest tegen te gaan is met geweld

De Nederlander blijft kiezen voor de ondergang

Volgens mij is de essentie van man en vrouw een balans tussen de twee, waarbij de verschillen samen een berg mogelijkheden vormen die ons in staat stellen een toekomst op te bouwen en een leven op te bouwen dat voldoet. Wie een ander afrekent op de verschillen in plaats van de verschillen als toegevoegde waarde te zien zal ook het begrip liefde niet begrijpen maar het zien als een verlenging van het eigen ego.

Door Duchesne
Het lijkt mij dat het kleineren en tot derderangsburger en voorwerp maken van vrouwen door de islam iedere man met enig zelfrespect tot enorme woede moet aanzetten. Iedereen heeft een moeder, velen een zuster of dochter, een vrouw of vriendin. Zijn dit minderwaardige schepsels? Godverdomme NEE !

De islam is een belediging voor ieder levend wezen, en de enige manier om dit beest tegen te gaan is met geweld, geweld omdat anders ieder mens een…

View original post 529 woorden meer

Een gedachte over “De islam is een belediging voor ieder levend wezen, en de enige manier om dit beest tegen te gaan is met geweld

  1. De site waar u naar toe verwijst lijkt mij een zeer gevaarlijke groepering voor ons (gelovigen in de ene Ware God, de God van Abraham) alsook voor niet-trinitarische Christenen en voor Moslims en anders denkenden.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s