Reli geneuzel van mij

Ik ben niet religieus opgevoed maar ik weet wel het 1 en ander van de bijbel en de geschiedenis. Ben geen expert maar als je Genesis en openbaringen leest wordt dit dus wel voorspeld in dit wonderlijke boek. Helaas zijn dit soort boeken lastig en vaak ingewikkeld maar er bestaan online simpele verklaringen en als men in staat is wat te relativeren en tussen de regels door te lezen komt men tot onthutsende conclusies.
Het zal nog veel erger gaan worden volgens de openbaringen. Een hel op aarde zal worden gecreëerd, dus we zijn nog lang niet aan het einde gekomen van de haat, komende uit het oosten. Een nieuwe oorlog is hierdoor dan ook onvermijdelijk. De mensheid kan het proces vertragen maar niet stoppen. Volgens de bijbel en ervaringen uit de geschiedenis zal de mensheid een nieuwe fase ingaan. Dan hebben we het nog niet gehad over klimaatverandering, ook een voorspelling uit het grote boek, ook hier zal niets tegen te doen zijn hoe wanhopig we er ook mee bezig zijn.  Hopeloos? Jazeker mede doordat er uiteindelijk niets tegen te doen is, is er misschien toch nog een lichtpuntje aan het eind van die donkere tunnel? Ja, volgens het grote boek zal de mensheid weer gaan floreren, maar niet nadat het grootste deel van de mensheid vernietigd zal worden. Gaan wij en onze kinderen deze vernietigende oorlog meemaken? Volgens mij niet maar het komt allemaal met rasse schreden naderbij. Men kan dit al zien door goed te kijken naar bijvoorbeeld de religieuze en Satanische uitspattingen van moslims, klimaat veranderingen. Kijk om je heen en laat je informeren door waarheden en niet door leugenaars.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s