Plasterk wil het gewoon niet weten. Toen niet en nu ook nog niet.

E.J. Bron

Screenshot_3

(Door: Peter Rissing)

Net zo stug als de vele moslims die via de reguliere linkse media (Linksversus Rechts) ten tonele worden gevoerd om te verkondigen dat de islam slechts een vreedzame religie is, houdt de PvdAdeze utopie hoog in haar vaandel. Stug houdt zij vol dat misdaden, slavenhandel en moorden door islamitische Jihadisten begaan niet bij de islam horen. Inhakend op het toenemend aantal islamitische wandaden tegen de menselijkheid schrijf ik dit verhaal in de (ijdele?) hoop aan te tonen dat alle vrijheden en ontwikkelingen die de Westerse cultuur ons heeft gebracht (op termijn) onder druk staan en nu al beschermd dienen te worden.

View original post 1.143 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s