DE ANGST VOOR DE ANDERE KANT VAN DE MEDAILLE

Alleen door zelf te blijven denken en niet klakkeloos het nieuws aan te nemen als enige waarheid.

E.J. Bron

Screenshot_175

(Door: Theresa Geissler)

Vanmorgen een uitgebreid, twee pagina ’s beslaand stuk in de Volkskrant. Over Pegida. Pegida en het groeiende anti-islamisme. Het artikel was, zoals te verwachten viel, tendentieus. Hoewel de hele eerste pagina aan de Pegida-demonstraties in Duitsland gewijd was, werd het op de voorpagina niet als zodanig aangekondigd, maar werd er volstaan met de aanhef: “Anti-islam,” waarna in kleinere letters gewag werd gemaakt van de duizenden die maandagavond weer in Dresden en elders in Duitsland de straat op waren gegaan om te demonstreren, waaraan werd toegevoegd dat in Europa -ook in Nederland- ‘het geweld tegen moslims en hun gebedshuizen leek toe te nemen.”Zie pagina 6-7.”

View original post 1.509 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s