De islam is een onhervormbare moordenaarsideologie

Martien Pennings

CHARLIE HEBDO REDACTIELOKAAL NA AANSLAGNa de slachting in Parijs bij Charlie Hebdo klinkt overal de roep om hervorming van de islam. Maar de islam hervormen of verlichten is onmogelijk. Ik zal in de komende tijd proberen een analyse te schrijven van de post-Hebdo-discussie en het is handig als ik daarbij naar een artikel als dit kan verwijzen.

Op de website van de Vlaming Koenraad Elst kan men onder de titel “Islam voor Ongelovigen” een uitgebreide analyse van de islam vinden in drie delen 1. De Profeet, 2.De Koran als grondslag voor het moslimfanatisme, 3. Politieke doctrine van de islam. Wie dat gelezen heeft, weet voor de rest van zijn leven dat de islam a) een wrede en onderdrukkende moordenaars- en slavenhalers ideologie is, en b) onhervormbaar is. Als de islam een Reformatie- en Verlichtings-fase zou doormaken dan zou men merken dat Geert Wilders méér dan gelijk heeft, want dat, als…

View original post 3.798 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s