Het probleem met moslims

Het grote probleem….. Het leven met Moslims.

E.J. Bron

Screenshot_10

(Door: Klaus Peter Krause – Vertaling: E.J. Bron)

Ook Australië voelt zich bedreigd door de IS-terreur. In de discussie daar circuleert hierover een lijst “Think of it”, die waarschuwt voor de islam in het algemeen; waar moslims “happy” zijn en waar niet. De bedreiging door de terreurbeweging “Islamitische Staat” (IS) in Australië wordt daar inmiddels als dusdanig gevaarlijk bevonden, dat ze een discussieonderwerp in de Australische samenleving is geworden. Om voor dit gevaar te waarschuwen, circuleert er een lijst met de naam “Think of it”. Deze somt terreuraanslagen op en noemt moslims als daders. Ook staat er laconiek in het Engels in dat er tussen mensen met een verschillende religie “no problem” bestaat, maar altijd als er moslims bij zijn.

View original post 929 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s