NEDERLAND CAPITULEERT VOOR DE ISLAM: DEEL II

Islam, religie van de vrede….

eunmask

islamvlag2

door Fubar

Het vervolg van deel 1 “De wereld capituleert voor de islam”, te lezen op: http://eunmask.wordpress.com/2012/10/26/de-wereld-capituleert-voor-de-islam/ is nu geschreven door FUBAR, die hun gegevens getoetst hebben aan andere bloggers. Bottom line is dat iedereen op één en dezelfde lijn zit voor wat betreft de constatering: Islamisering van Nederland/Europa en in feite van de hele wereld!

Onderstaand een samenvatting van de artikelen!

Het is al lang geen sluipend proces meer. Vanaf de eerste toegeeflijkheden onzerzijds, door de moslims gezien als teken van zwakte, wordt het in steeds snellere vaart over ons land uitgerold, als de tanks van de nazi’s over de autobahn. Je moet wel zeer bedreven zijn in het wegkijken om het niet waar te nemen. Je moet wel een metersdikke betonplaat voor je harses hebben of je kop kilometersdiep in het zand hebben gestoken als je durft te beweren dat er niks aan de hand is…

View original post 1.143 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s