Vind je het gek!?

De waarheid doet pijn….

E.J. Bron

Screenshot_119

(Door: “Wans Horst”)

Niet zo huilen dat Rusland jullie niet meer op handen draagt, Rutte en Van Baalen. Jullie hebben beide je uiterste best gedaan als loopjongens voor de Verenigde Staten, in de hoop opgemerkt te worden, om Rusland pootje te lichten. Dat Rusland even geen trek heeft om jullie te zien, lijkt mij niet meer dan normaal, nadat Van Baalen samen met Guy Verhofstad in Kiev het volk opzweepte om zich tegen Rusland te keren. Wat verwachtte men dan van Rusland? Dat het Van Baalen zou bedanken met een bos bloemen?

View original post 110 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s