Vader, vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen

The final countdown has started.

E.J. Bron

Screenshot_42

(Door: H. Numan)

Laat ik beginnen als vroom atheïst met Lukas 23:24. Dat doet het altijd goed. Ik had een leuk gesprek met iemand die verbaasd was over mijn standpunt over het mohammedanisme. Islam betekent toch vrede? Zeker, op dezelfde manier als de euro staat voor welvaart en Jean-Kloot Junckers voor de blauwe knoop. Er zijn nogal wat misverstanden over het mohammedanisme, en die probeer ik hier uit te weg te ruimen. Het is geen probleem als gewone mensen zoals u en ik een verkeerde indruk van deze walgelijke en levensgevaarlijke religie hebben. Het is wel een probleem als onze bestuurders dat ook denken, en onze media het propageren. Helaas doen ze dat. Op één partij na, maar die zit dan ook in de oppositie.

View original post 1.686 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s