Slowakije geeft christelijke vluchtelingen voorrang. Uit de krant der spiegel Duitsland

We moeten langzamerhand de regeltjes uit brussel eens buitenspel gaan zetten. De islamitische horden moeten onder een microscoop gehouden worden. Ze liegen, bedriegen, bedreigen en hun hersencellen zijn niet gelijkwaardig op een enkeling daar gelaten. Christenen hebben het voordeel
dat ze empathie vertonen en liefdevol kunnen zijn. Bij moslims ontbreekt dat nu eenmaal. Ze doen alsof. Ze brengen dat hier wat ze zogenaamd ontvluchten. Ze kunnen niet zonder de oorlogszuchtige jihad. En de haat tegen het westen zit zo diepgeworteld, dat krijg je er met geen 10 paarden uit. De stellige overtuiging dat de islam boven alles uitstijgt, het enige ware geloof, de enige volmaakte mens Mohammed doet elke moslim blindelings volgen. Deze zwarte religie wil de wereld in duisternis brengen. De duivel kent vele gezichten. Toch geloof ik dat we dit kunnen vernietigen. Nog wel. De balkan heeft een lange geschiedenis, onderdrukt door de Ottomaanse barbaren weten ze dat moslims, waar ze ook neer strijken voor problemen gaan zorgen. En ook in Slowakije begrijpen ze het grote gevaar voor de eigen bevolking. De fouten door het westen gepleegd, bewijst maar weer dat ze niets weten van de geschiedenis en wakkeren ze alleen maar de problemen aan. We zijn arrogant geworden, we zijn gecorrumpeerd door geld, macht en onwetend over de geschiedenis. Maar we weten wel met het vingertje te wijzen hoe ze het in andere landen moeten doen. We leven al jaren in een sprookjes wereld, de opkomende jeugd weet helemaal niets over de wereld geschiedenis, daarom zal alles ophouden te bestaan zoals het nu is. Fouten in het verleden worden gewoon opnieuw gemaakt. We stevenen af op een burger oorlog en een oorlog tussen christenen en moslims, we zien het met open ogen gewoon gebeuren…… Staat dit niet gewoon in openbaringen? Ik houd mijn hart vast, maar ben bereidt om vechtend ten onder te gaan. We moeten de nieuwe generatie voorlichten en niet hersendood maken zoals nu gebeurt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s