Ik heb de oplossing… U OOK?

Rutte weet niets anders te verzinnen dan dat de aanslagen in Parijs ten koste zal gaan van de privacy van burgers… Ziet niemand dan dat deze man volledig het spoor bijster is.. Let U op, eerst gaan ze het contant betalen opheffen, meer camera’s plaatsen, meer politie op straat, misschien militairen af en toe inzetten. Deze zogenaamde maatregelen geven de politiek uiteindelijk meer macht en controle over de autochtone bevolking. Alles onder de noemer meer veiligheid dus. Meer controle uitoefenen. Meer macht.. Behalve moslims zullen U alle vrijheden  worden ontnomen terwijl het antwoord op terrorisme op zich heel eenvoudig is. We weten allemaal, ook de politiek, waarom en waar het terrorisme vandaan komt… 1..de haatkerken 2..Quoran predikers.. 3..vanuit de zg asielstroom van gelukzoekers..4..de linkse, leugenachtige media en 5.. die landen waar de Islam en Sharia het voor het zeggen hebben. Je hoeft dus geen Einstein te zijn om de problemen op te lossen..
Als Ik de oplossing nu, gestel dat ik dat zou willen, dit binnen 5 of misschien 10 minuten op papier kan zetten. Dan zouden politieke leiders die vaak een academische graad hebben in onze regering dat toch ook kunnen doen? Zeker is, dat ik deze problemen binnen 2 jaar volledig kan  oplossen… DAN KUNNEN ZIJ DAT TOCH OOK?

Advertentie

Een gedachte over “Ik heb de oplossing… U OOK?

  1. Pingback: Ik heb de oplossing… U OOK? « Ronnydeemobile's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s