Wetenschappers op klimaatconferentie: “Opwarming is fabeltje” | Time2Wakeup!

http://time2wakeup.me/wetenschappers-op-klimaatconferentie-opwarming-is-fabeltje/

Wat ik altijd al gezegd heb, klimaat gelul om de mensen nogmeer onderdruk te zetten. Een flinke uitbarsting van een vulkaan geeft meer CO2 dan dat we met alle, wereldwijde industriële uitstoten in 10 jaar kunnen creëren.. Dus lijkt gelul. Er zou juist meer CO2 moeten komen om de plantengroei te bevorderen en daarmee het leven van alles te verbeteren. Het enige waar ik het wel mee eens ben is de uitstoot van giftige chemicaliën te beperken. Hoort u nog wel eens iets over het gat in de ozonlaag? Nee dus, die is spontaan gerepareerd, dat blijkt nu. Denken we nu echt dat we invloed op het klimaat kunnen uitoefenen? Als u zo denkt, getuigd dit van arrogantie. Door miljoenen jaren heen heeft de aarde alle klimaatschommelingen al meegemaakt.  En er zullen er nog velen volgen.. Als de aarde op dit moment iets opwarmt zal dat wat meer vulkanische uitbarstingen en aardbevingen tot gevolg hebben…. Dus grote pieken in CO2.  OOK DIT ZAL WORDEN BEANTWOORD DOOR DE NATUURLIJKE LOOP DER DINGEN..

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s