Waarom moslimmannen “ongelovige” vrouwen verkrachten

Moslims zijn zodanig verknipt dat er niets mee te beginnen is.

E.J. Bron

Screenshot_21

Getraumatiseerde vrouw. Slachtoffer van verkrachting door Bosnische moslims.

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Ze verkrachten ook hun, onder dwang met hen gehuwde, echtgenotes, maar hier gaat het over de “ongelovige” vrouwen, die massaal aan de verkrachtingen door moslimmannen zijn overgeleverd. Dat moslimmannen vrouwen en kinderen haten, laten ze onder andere zien doordat ze een vrouwen-onderdrukker en kinder-ontmaagder als profeet volgen. Geen normale man zou zoiets ooit doen. Vanwege dit feit zou geen enkele vrouw een moslim moeten geloven als hij zegt dat hij van haar houdt, want een man die oprecht van een vrouw houdt, volgt geen vrouwen-onderdrukker en kinder-ontmaagder als profeet. Zijn gedweep met gevoelens is wat dat betreft dus slechts pure show. Maar waarom verkrachten moslimmannen dan bij bosjes “ongelovige” vrouwen?

View original post 464 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s