Duitsers, verdedig jullie land!

West Europa! Verdedig je. We worden voor de derde keer belaagd door de barbaren.

E.J. Bron

Screenshot_76

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Verdedig jullie cultuur en verdedig jullie religie! Laat je niet inpalmen door dubieuze religies, die een afslachter van Duitsers en een onthoofder van Joden als profeet volgen. Verdedig jullie waarden en verdedig jullie land. Smijt de mensen die jullie cultuur en jullie religie, doordat ze een afslachter van Duitsers als profeet volgen, niet accepteren, het land uit. Met het verheerlijken van een onthoofder van Joden en afslachter van “ongelovigen” laten deze mensen zien dat ze voor jullie geen enkele achting en geen enkel respect hebben. Ze laten het hierdoor zien, dat ze weliswaar jullie land binnenkomen, maar zich desondanks niet van een profeet ontdoen die de Duitsers afgeslacht en uit het land verdreven zou hebben. Zodoende tonen zij hun volslagen min achting ten opzichte van het Duitse volk.

View original post 435 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s