De leugen machine

De propaganda machine is op volle toeren. Zelfs bij koffietijd alleen positieve rotzooi. RTL, NOS en NPO storten de leugen propaganda over ons heen. De bekende redenen om de Nederlander te laten stoppen met zelf denken wordt volop geventileerd.
Leugen 1. Het levert alleen handel op
Leugen 2. Het kost de Nederlandse samenleving geen geld.
Leugen 3. We gaan de democratie daar invoeren want dat willen de mensen in de Ukraine.
Leugen 4. Er is geen kans op inlijving van deze corrupte staat in de Unie.
Leugen 5. Ook als ze er om vragen geven we geen militaire hulp… Wright..
Leugen 6. We helpen alleen de Nederlandse bedrijven hiermee.
Leugen 7. Het is alleen een handels verdrag en we helpen ook de Ukrainians hiermee??
Leugen 8. Dit associatie verdrag gaat alleen over handels betrekkingen. Dit is dus niet waar.
De giftige gewassen, plofkippen en eieren komen dadelijk vrijelijk op de markt, ook bij u om de hoek.
Een staat dat in een burgeroorlog is verwikkeld moet eerst zelf orde op zaken stellen.  Het is een corrupte en failliete staat. Wie zijn wij, bij monde van onze regeringsleiders om zo arrogant te zijn dat we dit land een 2de Griekenland te laten worden?  Het is alleen om de banken in stand te houden. Onze regeringen zijn bezig de bevolkingsgroepen uit te wisselen. UITWISSEN DUS. Geschiedvervalsing is aan de orde van de dag in Brussel. We hebben al problemen genoeg en onze landverradende politici gaan er gewoon mee door. Miljarden zullen naar de Ukraine gaan onder het mom dat het later terugbetaald zal worden. Zoals in Griekenland dus, het afvoerputje van de EU. Geloof niets wat er op de Nederlandse leugenzenders wordt beweerd. Zijn we Griekenland dan zo snel vergeten? Dat zat ook altijd goed. Er wordt gewoon geld gedrukt waar geen waarde tegenover staat. Hoe lang denkt u dat dit goed gaat? NEXIT, BREXIT IS DE ENIGE OPLOSSING. De superstaat heeft voor niemand voordelen, alleen nadelen.

En Putin blijft slapen….. Echt?
Stem tegen dit verdrag iedere regering binnen  de EUROPESE UNIE is uit op oorlog, samen met de Amerikanen. Willen we dat?
Sinds de EU is opgericht is er nog nooit zoveel armoede geweest. Moeten we nog meer voedselbanken oprichten? Zijn we nu werkelijk van het padje af?
Als we dit associatie verdrag niet stop zetten legt u dan uw hoofd maar gelijk op het hakblok neer, er zijn figuren die u graag willen verlossen van uw hoofdpijn. Ook binnengehaald door uw leiders in Den Haag en Brussel.

Laat uw stem horen, ga stemmen en stem tegen dit associatie verdrag!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s