Brussel plukt.

Chantage uit Brussel. Kunnen we dat zooitje niet beter in brand steken? Hoe langer we wachten hoe meer dit gaat kosten. Mafia, er is geen ander woord voor. NEXIT, zo snel mogelijk. We worden uitgewisseld als NLer. Logisch gevolg zal zijn een burgeroorlog en daar zit niemand, behalve Brussel op te wachten.. Brussel, chantage, geld pakken, asielindustrie, Oorlog voorbereiden met Rusland. Voorbereiding EU leger, om in te zetten tegen burgers, nog meer belastingen heffen, discriminatie eigen volk, uithollen van de democratie….. Moet ik nog even doorgaan? Uithollen gezondheidszorg, het vergiftigen van de eigen bevolking door middel van chemicaliën, banken blijvend redden met belastinggeld, het op de knieën brengen van lidstaten zoals Portugal, Italië en zeker Griekenland. Het uitmoorden van burgers die al op leeftijd zijn door gezondheidszorg, aow, pensioenfondsen te plunderen. Volkeren van lidstaten tegen elkaar op te zetten, vrijheden van burgers wegnemen onder het mom van veiligheid, politiestaten creëren om burgers monddood te maken, moet ik nog verder gaan?  Ik kan nog wel even doorgaan misstanden gecreëerd door Brussel en onze politieke leiders kan alleen een halt toegeroepen worden door onze politieke leiders aan te klagen wegens volksverraad en uit de EU te stappen. Hoe langer we wachten hoe erger het wordt. Ze hebben wel meer geld nodig in Brussel, het wordt echt niet minder.
Als we uitstappen zullen we worden gechanteerd door datzelfde Brussel. Maar laten we ons uitkleden zoals de laatste jaren het geval is, of nemen we het initiatief.
blackmail

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s