Klára Samková zegt: Moeten we bang zijn voor de islam? (+ video)

Interesant, moeten we bang zijn voor de religie van de vrede?
Lang stuk om te lezen, maar deze vrouw ziet het goed.

E.J. Bron

Screenshot_4

Klára Samková

(Door: Luboš Motl – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Nog even dit: Als u dit artikel goed in u hebt opgenomen, dan kunt u ook de toespraak met dezelfde strekking (die iets vreedzamer is dan de toespraak hieronder) lezen, die Benjamin Kuras bij dezelfde gelegenheid hield. Neem ook kennis van de toespraak van de Tsjechische ex-president Klaus, 3 dagen geleden in Tel Aviv, over de vraag- en aanbod kanten van de massale migratie en waarom de ‘benaming erachter’ een totaal verkeerde interpretatie van de mensenrechten is.

(Luboš Motl: toen ik haar gedetailleerd had bestudeerd, vond ik de lezing die deze bekende advocaat voor de ambassadeurs van de islamitische landen en andere gasten in het Tsjechische parlement had gehouden veel beter dan ik had verwacht (ook al was het soort taalgebruik “krachtiger” dan wat ik normaal zou gebruiken), dus volgt hier een vertaling. Er zijn veel verwijzingen naar…

View original post 2.894 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s