In de bijbel staat geschreven? De duivel is een leugenaar. BRUSSEL OOK. 

​Het is waar. Brussel is een sekte met aan het hoofd Satan de antichrist. Zoal voorspeld in de bijbel.. En het klopt nog ook want de duivel liegt altijd. En zijn mede demonen zoals Merkel, Hollande en Rutte, Timmermans en nog een paar lagere engerds liegen met hem mee. We zijn bezig onze ziel te verkopen aan de duivel want rijkdom en macht zullen ons deel zijn als we dat doen. Vrede en welvaart zullen ons deel zijn als we onze ziel verkopen…….. Maar, vragen sommigen zich af, waarom gaan we militairen sturen naar de landsgrenzen met Rusland? Een Orthodox Christelijk land? Voor de Krim? Wat altijd al uit meest Russische bewoners bestaat? Ukraine problemen die wij euhh sorry de EU zelf hebben gecreëerd? Het tot op het bot corrupte Ukraine? Ha! De duivel liegt altijd door de schuld bij de Russen neer te leggen. Maar Satan heeft vele vazallen in alle landen. Ook de Amerikanen zijn sinds ze een zwarte moslim president hebben de weg kwijt, ook zij hebben hun ziel verkocht aan de duivel. De Amerikanen stoken namelijk het vuurtje nog verder op door een denkbeeldige vijand te creëren. Poetin is de kwade genius.. Vragen we ons niet af, terwijl we weten dat Amerika al lang een failliet land is waarom Obama dit in gang zet? Obama is namelijk ook een handlanger van Satan. Hij wil gewoon de wapen industrie een oppepper geven en gelijk wat olie belangen veilig stellen.. Dat daarmee willens en wetens een nieuwe wereldoorlog wordt aangezwengeld zal de duivel een rotzorg zijn. Dat daarmee miljoenen zullen omkomen interesseert de leugenaar niet.. Dacht u nu echt dat de invasie van zogenaamde asielzoekers per ongeluk gebeurt? Dit is het grote eindspel van de duivel om de Europese volkeren te destabiliseren. 
Voor iemand die niet echt religieus is heb ik denk ik dit aardig neergepend. Ik neem daarmee volledige verantwoording van het ventileren van mijn mening………….. Zolang Satan dit toestaat.. En de overheid natuurlijk… 

VRIJHEID DUURT ZOLANG TOT HIJ ZAL WORDEN AFGENOMEN..

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s