Ik steek niks onder stoelen of banken. 

Ik wil even meedelen dat ik een aantal landen ten zeerste waardeer. En een aantal landen wat minder. 

Dat is onder andere Engeland, het eerste land dat de stap en de moed getoond heeft om uit de EU te gaan stappen.  Ook de bedreigingen vanuit de politiek en Brussel naast zich neer heeft gelegd. Een teken dat de Britten zich niet hebben laten peopelen (piepelen?) door de technocraten in Europa. 

Het tweede land dat ik steeds hoger inschat is Rusland. Althans de politieke leiding daar,  met name Poetin.. Na een aantal interviews te hebben gezien met het westerse journaille ben ik deze man, die blijkt een echte leider te zijn,  hogelijk gaan waarderen. Wat blijkt, niets maar dan ook niets is op de televisie, en kranten in de westerse wereld gepubliceerd. Waarom niet? Moet het publiek niets weten over wat 1 van de machtigste landen in Europa te vertellen heeft? Belangrijk genoeg, maar het is doodstil in het westen.. Poetin wil echt geen oorlog met ons, dat laat hij duidelijk merken en Rusland heeft daar ook geen baat bij als men nuchter nadenkt. De enigen die baat hebben  om een 3de wereldoorlog te beginnen zijn de Amerikanen die, geleidt worden door krachtige stromingen aan de top in Washington,  van Islamitische komaf,  die niets anders wil dan Europa te destabiliseren. En, met onze, aan de leiband lopende politici het nog gaat lukken ook. Kijk, ik weet ook wel dat het in Rusland niet alles oké is. Maar ik vindt dat ze het recht hebben om hun eigen geschiedenis en toekomst te schrijven. De arrogantie van de Amerikanen en het westen die denken de wijsheid in pacht  te hebben en dat op andere landen op te leggen zal niet gaan lukken met Rusland en ook de invloed in het Verenigd Koninkrijk zal gaan verminderen door de Brexit. 

Frankrijk op de rand van een burgeroorlog. Een land dat al decennia tobt met linkse politiek aan de leiding,  die, zoals gebruikelijk,  fout op fout stapelen. De mensen hebben er genoeg van. De invasie door meestal,  van Arabische komaf in die landen zorgen er voor dat de ellende niet meer te overzien is. Frankrijk kan wel eens het eerste land worden waar een burgeroorlog eminent is. Zien we dit op het nieuws? Nee natuurlijk niet, er zouden eens wat mensen zelf gaan nadenken en conclusies trekken. Dat moeten we natuurlijk niet willen met zijn allen,  zeggen ze bij het nieuws, die alleen maar nawauwelen van wat ze in Den Haag en Brussel vinden. 

Die Britten weten het nog niet allemaal, maar ze zijn waarschijnlijk net op tijd uitgestapt. 

Hongarije, waar een klein land groot in kan zijn. Zij stoppen de asieleisers en zullen  waarschijnlijk door Brussel gekort en gechanteerd gaan worden, dus worden ze gestraft omdat ze democratisch besloten hebben geen moslims uit Afrikaanse landen op te nemen. Dit land verdiend respect van ons allen. Zolang ze, de druk vanuit Brussel kunnen weerstaan. 

Italië, het volgende land waar de banken op omvallen staan..  Wie denkt u,  gaat dat uiteindelijk betalen? Italië heeft op dit moment, samen met Frankrijk het meeste last en ellende van asieleisers. Hoge kosten gaan daarmee hand in hand. Hetzelfde verhaal, ze worden overspoeld door ongeletterde barbaren. Ze zijn door wetgeving verplicht ze voorlopig op te nemen maar,  ook daar begint de bevolking te morren. Hou er rekening mee dat de situatie daar snel kan gaan escaleren. Italianen kunnen, zoals de meeste mediterrane inwoners ontploffen en dan zullen als eerste de ultra nationalisten actie ondernemen. Met geweld dus, en daar wordt niemand blij van. Maar ja, Brussel dicteert en de druk blijft hoog. 

Spanje is weer een compleet ander land. De geschiedenis van dit land gaat ver terug en ooit waren ze bezet door de moren, moslims dus. Spaanse ingezetenen werden aan alle kanten misbruikt, uitgemoord en als slaaf ingezet. Als je in Spanje bent en geïnteresseerd bent in de culturen aldaar, zie je nog de de overblijfselen van de geweldadige Islam.. Ook in Spanje dus opnieuw een invasie van barbaren. Hoe lang nog voor iedereen wakker wordt? 

Griekenland

 Is mijn favoriete vakantieland en daar maak ik echt geen geheim van. De corruptie in dit land is bijna een cultuur iets. De politiek van de afgelopen decennia hebben dit schitterende land kapot gemaakt. Natuurlijk heeft de Griekse bevolking ook daar een aandeel ingehad. Toch weet ik dat wat er nu gebeurt fout is. Een grote fout. Het volk is arm, er is nu een werkeloosheid onder de jeugd van 52%..Dit is door Brussel, met name Merkel veroorzaakt. Door de propaganda op onze zogenaamde nieuwszenders vinden de meesten dat Brussel het volste recht heeft een land binnen de Unie aan de bedelstaf te brengen middels chantage. Even  resumerend, een land met 12 miljoen inwoners waar van, onder andere,  ons belasting geld,  honderden miljarden naar toe gaat.. Denk eens even na en maak een simpel rekensommetje? Hoef je geen boekhouder voor te zijn, toch. Zoveel belastinggeld naar Griekenland? Even rekenen….. Nu is elke Griek miljonair dus? Hoe kan het dan dat dit geld daar niet is terecht gekomen? Heel simpel, dit was de truuk van Brusselse politiek om de banken van Duitsland en Frankrijk te redden van hun eigen wanbeleid. Al dit geld is dus naar de banken gegaan. Het is zo schofterig hoe ze onze belastinggelden zo misbruiken.. En de Grieken? Die hebben onder druk van Brussel hun belangrijkste vliegvelden opgeoffert tegen rampen prijzen. En dat niet alleen, de Grieken zijn gedwongen geworden hun belangrijkste haven aan Aziaten over te doen. Pireus is niet alleen belangrijk voor Griekenland maar net zo  belangrijk voor westeuropa.. Net zo belangrijk als Rotterdam en Antwerpen. Weg dus, en ze hebben in Brussel niet door dat we onszelf de das om doen.  Hoe kan je een land de afgrond induwen. Schande!  NU HEB IK MAAR 1 VRAAG.. Als ze in Brussel dit gewoon kunnen doen met de Griekse bevolking, hebben ze ook geen probleem om dit ook met bijvoorbeeld  Nederland te doen? Of welk ander land ook binnen de Unie?  Niet dus, ze hebben dr gewoon schijt aan wat het gepeupel denkt of niet denkt. Of weet of niet weet. 

Zweden. 

Een geweldig land met een geweldige bevolking. Helaas hebben ze een besmetting binnen gehaald die zijn weerga niet kent. Zweden is nu rape country nummero uno binnen de Unie. Wie had dat nu ooit kunnen bedenken. (Het enige land buiten de Unie dat nog erger is is Zimbabwe, daar schijnt het normaal te zijn dat vrouwen verkracht worden) . Dankzij Merkel en Brussel die, als zwakke politici zijnde,  de invasie hebben veroorzaakt en, nog steeds sponsoren. 

In dit verhaal wil ik het niet hebben over Duitsland, die hebben en krijgen nog grotere shit over zich heen dankzij Merkel en Brussel.  Meer dan 20 miljoen barbaren krijg je nooit meer weg zonder geweld. 

Die Britten hebben het goed bekeken, ze zijn waarschijnlijk op tijd uitgestapt. Nu nog grote schoonmaak.. Dat is hard nodig. 

Nederland

Ja, dat is mijn vaderland, toch voel ik me hoe langer hoe meer een buitenlander in eigen land. Waar vroeger de misdaad redelijk onder controle was, lijken ze hoe langer hoe meer terrein te winnen. Marokkaanse straatjochies, de grootste loosers die er rond lopen worden door fanatiekelingen opgehitst om te doen wat ze doen en waar ze wel in uitblinken. Rotzooi trappen, geweld, moord, drugshandel, alles om de autochtone bewoners dwars te zitten. En wat doet de overheid? Eigenlijk niks, want ze hebben er geen antwoord op. De haatkerken stoken ze op, vergoeilijken alles en spelen de slachtoffer rol. Wij, de autochtone bewoners van dit land verliezen langzaamaan onze waarden en normen. Waar je de jeugd mee besmet……. Is duidelijk toch? De invasie der barbaren vindt ook hier plaats en dat gaat astronomische bedragen kosten aankomende jaren.. Wie gaat dat betalen? Wat veroorzaakt dit? De Brusselse politiek stel ik hoofdelijk aansprakelijk. Ook hier zullen steeds meer mensen wakker  gaan worden, maar ik ben negatief in mijn voorspelling dat we al verloren hebben. Het is al lang 12:30, te laat om het tij te keren. Hoe hard Wilders ook wil strijden, zolang er door de bevolking geen actie wordt ondernomen zal het nog veel erger gaan worden.. We laten ons als makke schapen naar de slacht begeleiden. Met open ogen lopen we het ravijn in. En we kijken ernaar en doe niets. We willen het niet lezen want vanavond is er voetbal op tv of Goede Tijden slechte tijden.. Programma’s die mensen laat stoppen met denken. Dan het nieuws van 20:uur,die vertellen de leugens die u dient te geloven. Ze laten vooral het echte en belangrijkste nieuws niet aan u weten…… SLAAP ZACHT NEDERLAND. 

Ik heb dit geschreven als bezorgde burger. Ik ben heel bezorgd, ik lees veel, althans dat probeer ik. Ik lees onder andere Joost Niemoller. Maar ook vele anderen in binnen en buitenland,van mensen, journalisten  die aan waarheidsvinding doen… Jaja, ze bestaan gelukkig nog. Dit artikel geeft mijn bevindingen weer, het meeste heb ik natuurlijk moeten uitzoeken op oa Internet.  Dat kunt u ook als uw vrijheid u lief is. 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s