Niet Wilders maar Halsema, Pechtold, Cohen en Roemer plus nog 120 (ex-)leden van de Tweede Kamer horen voor de rechter: wij gedenken het hoogverraad van 27 oktober 2010.

Voor velen is dit artikel een vorm van pijn..

De waarheid is pijnlijk voor de gehersenspoelden onder ons

Martien Pennings

Nou ja, ik was eigenlijk twee jaar te laat met het uitroepen van deze Nationale Gedenkdag, want het nam toch nog even tijd voordat de enormiteit van deze daad van hoogverraad tot me was doorgedrongen. Al schreef ik een jaar na het aannemen van de gedenkwaardige (!) motie al wel een stuk onder de titel: “Ayatollah Halsema en de kogel-motie”.

Enfin, mijn stukken ter gelegenheid van 27 oktober voor de jaren 2012, 2013, 2014 en 2015 kunnen nog allemaal gelezen worden.

Wat zegt u? Wat gedenkvieren we dan? Op 27 oktober 2016 houden we  opnieuw Nationale Collaboratiedag en gedenken we voor de zesde maal de motie van Halsema, Pechtold, Cohen en Roemer van 27 oktober 2010 waarin van de regering Rutte-Buma plus gedoogsteunende Wilders gevraagd werd “in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doel van het regeringsbeleid is”. Dat…

View original post 471 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s