DE BEZETTING VAN GRIEKENLAND

E.J. Bron

screenshot_52

(Vertaling: “delamontagne”)

 Wat doet een bezettingsleger zodra het zich in een land heeft genesteld ?Het neemt het in bezit en dwingt de bevolking om zijn manier van leven op te volgen. Het stelt regels op om de bevolking  te onderwerpen en verspreidt zijn geloof.Bovendien gebruikt het geweld om dit af te dwingen.Het is triest om dit te zeggen, maar dat is wat er momenteel in Griekenland gebeurt: de “migranten”, die blijkbaar vergeten zijn dat ZIJ het waren die onderdak kregen, zorgen ervoor dat de Grieken zich voelen alsof ze uitgenodigd zijn in eigen land.

View original post 419 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s