Propaganda, blijf maar slikken. 

​Ik weet dat bijna alles propaganda is.. Propaganda is van alle tijden, niet nieuws dus.. Maar dat er nog velen zijn die de leugens geloven van linkse en liberale politici? Zijn die mensen nu nog niet geïnformeerd? Iedereen heeft toch internet?  We zijn een gedegenereerd en hersendood volk geworden. 

Misschien verdienen we daarom niet beter. 

Mijn voorspelling, al jaren geleden is dat extreem rechts zal gaan op staan en die schuwen geen geweld. De eerste tekenen in de Balkan landen, Italië , Portugal, Engeland, Duitsland en Frankrijk zouden mensen aan het denken moeten zetten. Naar het zich laat aanzien heeft decennia aan links liberaal politiek zelf dit geïnitieerd… 

Daarmee zal geweld alleen maar toenemen.. De Moslim gemeenschap, ik spreek over de zwijgende meerderheid,  veroordelen het geweld door geloofsgenoten niet en het lijkt daarom dat ze er mee instemmen, althans zo denken steeds meer westerlingen.. Open grenzen blijken niet te werken. We weten niet wie we binnen halen.. In de praktijk is geld geven aan elke asielzoeker een slecht middel gebleken. 

Dit is echt te makkelijk. 

De echte asielzoekers zijn  de dupe door het extremistische gedachtengoed van hun geloofsbroeders. Door de slappe houding van politici worden ze binnen gehaald zonder goede controle en ze nemen de boel in de maling met vervalste papieren. Ze liegen en bedriegen en er staan geen sancties op.. Hoe wilt u het hebben?  Dit soort gasten gedragen zich niet als gasten dus gelijk deporteren is de enige oplossing.. Heel streng zijn en niet elk zielig verhaal als zoete koek accepteren. 

Maar zolang we de propaganda van onze volksverradende politici blijven slikken kunnen we vaststellen dat extreem geweld tegen moskeeën (haatkerken)  en moslims alleen maar zullen toenemen..in de aankomende weken zullen de zielige verhalen weer volop op onze leugen zenders te zien zijn. Geert Wilders zal als schuldige worden aangewezen want ook al doet hij het goed, hij is de vijand van volksverradend links. 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s