Penis van twee maanden oud moslim jongetje volledig afgebrand – Moeder: “wat gebeurd is, is gebeurd”

Moeten ze bij alle doen, dan zijn verkrachtingen door moslims verleden tijd.

De 25-jarige Hiba, een inwoner van Linköping, is een rechtschapen moslima. Dit betekent onder andere dat ze zich niet zonder sluier vertoont, maar ook dat ze gelooft dat ze zowel het recht als de plicht heeft om haar pasgeboren zoontje, Ilyas, geniaal te verminken. De Zweedse speciale wetgeving voor religieuze fundamentalisten geeft haar ook het recht. Nu ligt Ilyas met een volledig zwartgebrande penis in het ziekenhuis. Het is hoogstwaarschijnlijk dat het moeten worden geamputeerd

Soms gaat de mannelijke genitale verminking verkeerd omdat ze wordt uitgevoerd door een zogeheten keukentafel-chirurg, door pure amateurs. Maar zelfs wanneer de mishandeling wordt uitgevoerd door formeel opgeleide zorgverleners, kunnen er ernstige complicaties optreden. In het onderhavige geval is het een persoon in een schoonheidskliniek die blijkbaar niet de laserapparatuur kan hanteren die voor de verminking gebruikt werd.

In plaats van de voorhuid weg te snijden, is de hele penis van Ilya koolzwart verbrand. Het kleine…

View original post 461 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s