Commentaar: 90% van de Turkse jongeren in Nederland is voor IS

E.J. Bron

Screenshot_18

(Door: Martin van Vliet)

Op een zonnige namiddag in november zat ik bij City Hall in Leiden en dronk een kopje koffie toen ik hem zag aan komen lopen. Ocen is een wat klein gebouwde jongen van 23 jaar van Turkse afkomst. Hij is in Nederland geboren, maar voelt zich meer een Turk. Hij is de voorzitter van een Turks studentenclub. Hij vroeg of hij mocht aanschuiven en ik zag dat hij erg blij en trots was. Zonder te vragen hoe het met mij ging, stak hij van wal. Hij is naar de Turkse ambassade geweest. Hij was uitgenodigd en zag de Turkse ambassadeur en vele hooggeplaatste Turken, ook militairen. Cool man. Direct daarna meldde hij trots dat hij werd gebeld door radio Rijnmond en dat hij commentaar mocht geven op het rapport van Forum.

View original post 989 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s