Belasting is diefstal!

E.J. Bron

Screenshot_10

(Door: Wans Horst)

De overheid moet de veiligheid garanderen en het recht op zelfbeschikking veiligstellen. Niet meer dan dat. Politie en defensie slokken slechts 7% op van de overheidsbegroting, dus ook van de gelden die aan de samenleving worden onttrokken.

Bij het CDA staat op de themapagina Economie en Europa bovenaan, de samenleving bungelt op de bodem van de pagina en veiligheid komt er überhaupt als thema niet op voor. Dat verfoeide Europa dat ons alleen maar geld kost en niets oplevert, geld waarvoor wij allemaal moeten werken, maar wat de overheid straffeloos kan pakken van uw bankrekening als het haar uitkomt. Als er straks weer een VVD’er vlak voor de verkiezingen gaat roepen hoe trots Nederland kan zijn op zichzelf juist omdat we de boel in een betere staat achterlaten voor generaties die nog moeten komen, kan hij gelijk hebben, maar opnieuw zijn er 4 jaar verstreken, waarin…

View original post 1.105 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s