We leren wat langzaam

Wat natuurlijk al veel langer bekend is, dat moslims geen waarden of normen kennen. Ze zouden zo van een andere planeet kunnen komen. Net zoals bij het menselijk ras is ook bij moslims diversiteit te bespeuren. Sommigen lijken wat meer menselijk dus. Iedereen die op dit soort blogs zitten zijn vaak zoekenden naar de waarheid, alleen, de meesten ook met een kritische blik. Zo hoort dat dus. Bij onze moslim barbaren die we moedwillig (door te stemmen) zeer gastvrij te hebben binnengehaal, blijkt nu de verschrikkelijke waarheid langzaam de oppervlakte te bereiken. Door de geavanceerde media, computers, Facebook, Twitter en bloggers en journalisten die wel de waarheid durven te schrijven wordt het westen langzaam aan wakker. De Islamitische barbaren hebben een slapende roedel leeuwen wakker gemaakt. Helaas is nog niet alles wakker geworden. Het heeft nog wat meer tijd nodig. Het wachten is op nog een spectaculaire aanslag door deze barbaren zonder geweten. Dan zullen we eindelijk eens hard terug gaan slaan. De wet en het recht van de sterkste zal altijd de overwinning behalen, met of zonder de hulp van een hemelse bestuurder. Uiteindelijk zullen we het zelf moeten gaan doen.
Gaan we het eindelijk een keer leren? Halen we eindelijk onze koppen uit het zand?  U begrijpt dat we het natuurlijk niet van onze huidige politici moeten hebben, toch?
WACHT DUS NIET LANGER, UIT DE EU, EN BARBAREN HET LAND UIT.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s