Poetin, de standvastige…

In de Telegraaf van vrijdag 5 december 2014 las ik op de buitenland pagina POETIN ONVERZETTELIJK…. Het hoofdpijn dossier Tsjetsjenie met de Moslim rebellen. Vele duizenden mensenlevens heeft dit al gekost. En Poetins reactie…. Al moeten we ze volgen tot op het schijthuis, we krijgen ze toch wel te pakken.
Kijk, dat noem ik nu een leider, zo iemand zou in onze samenleving wonderen kunnen verrichten. Het westen bezorgd Rusland ongenuanceerde moeilijkheden. Soevereiniteit en een beetje nationalisme zou ook in dit landje kunnen zorgen dat we niet meer door barbaren en bloedzuigers worden leeggezogen. En zouden we kunnen zorgen dat de, door ons gekozen politieke naaktslakken met pek en veren ons land worden uit gebonjoerd.
Afijn, Rusland heeft de pijplijn naar de Unie afgeblazen. Turkije heeft het stokje uit Rusland gekregen. Dat betekend dat Turkije zijn Ottomaanse natte droom een stapje dichterbij is gekomen. Of denkt u van niet? Ik denk van wel, en we zullen zien wie er gelijk gaat krijgen.
Natuurlijk weet Poetin dit ook, hij haat Moslims maar omdat de EU arrogant is richting Rusland (en naar de eigen bevolking) speelt Poetin gewoon een troefkaart uit, maar blijft (nog wel) de deur op een keer te laten staan voor een oplossing betreffende de Oekraïne. Zo niet, dan zal hij zijn volgende troefkaart gaan spelen. We vergeten dat hij een echte leider is van het Russische volk, maar wordt geschoffeerd door de EU met Nederland en Duitsland voorop. De Verenigde Staten spelen voor Poetin verder geen rol in deze, maar de Amerikanen spelen wel een veel te grote rol binnen de europese gemeenschap.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s