De propaganda machine aan de gang

Het zit er natuurlijk wel een beetje in dat de propaganda machine aan de slag gaat. Weten we dan niet dat dit al jaren aan de gang is? Kosten nog moeite zal bespaard worden de EU burgers verder te hersenspoelen en dat begint al bij het lager onderwijs. De EU trein moet namelijk doordenderen ten koste van de arbeiders. Tenslotte moeten politici wel op het pluche blijven zitten, het liefst in Brussel. Wat ze doen is de burgers te behandelen als onmondige kinderen, en heel soms een lollie 🍭 uit eigen doos presenteren zoals dat de telefonie GSM bellen vanuit het buitenland te standaardiseren. Dit had zich in de vrije marktwerking toch wel gaan stabiliseren. Nu gaan ze dus de energie aanpakken… Wat een lachertje is dat, het is al jaren bekend dat windmolens altijd meer geld kosten dan dat ze ooit zullen gaan opleveren, we betalen met zijn allen de subsidie op deze ondingen dat in de miljarden loopt. Alleen zonnepanelen en kernenergie heeft toekomst. Dat maakt energie echt goedkoper. Nee, Brussel gaat gewoon bedenken dat stofzuigers, beeldschermen en dalijk ook nog elektrische huishoudapparatuur aan Brusselse eisen moet gaan voldoen. Tenslotte zitten daar allemaal mensen die dit soort dingen bedenken om hun salaris in de toekomst zeker te stellen. Oh ja, wie betaald dat ook al weer?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s