Europese Commissie misbruikt budget om burgers te manipuleren

E.J. Bron

Screenshot_78

De Europese Commissie van Juncker gooit de propagandamachinerie aan

(Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw moet de propagandamachinerie het oplossen voor de Eurocraten in Brussel: de Europese Commissie is een reclamecampagne gestart, die eerst zes lidstaten met in totaal 180 miljoen burgers moet overtuigen van de weldaden van Brussel. De campagne zal informeren over de activiteiten van de Europese Commissie. Voor deze politiek explosieve opdracht werd het mediabureau Havas aangetrokken. Voor de campagne worden in het begin niet minder dan 13,45 miljoen euro uitgetrokken. Bijna een vierde deel van het budget, in totaal 3 miljoen euro, zal alleen al naar het Duitse medialandschap gaan.  

View original post 102 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s