HISTORIE: 1400 jaar islamitische expansie, islamitisch imperialisme en islamitische slavenhandel

Een stukje WERELDGESCHIEDENIS dat iedereen in het westen zou moeten weten.

E.J. Bron

(Click op de illustratie voor groter beeld)

Na bijna 470 jaar islamitische expansie d.m.v. het zwaard (632 na Chr. tot 1099 na Chr.) beginnen twee eeuwen van christelijke kruistochten. Daarna gaat de Jihad gewoon verder – tot op de dag van vandaag. Het is dus heel duidelijk: De islam was vanaf het begin een enorme bedreiging voor Europa (en de wereld). De islam heeft zich uitsluitend verbreid door oorlog, genocide, slavernij en gedwongen islamisering, van Spanje tot Indonesië, van Mali tot Oezbekistan. In onderstaande opsomming gaat het er niet om ideële missers van pausen en koningen of wreedheden van kruisridders en pogroms op Joden etc. te rechtvaardigen. Dat werd al honderden keren uitgewerkt. Veelmeer wordt hier bewezen: De kruistochten waren een legitieme reactie op de moorddadige islamitische agressie tegen Europa. De reden, dat wij Europeanen voortdurend met deze oorlogen om de oren worden geslagen, is gelegen in het feit dat…

View original post 4.699 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s