EU-parlement neemt resolutie aan die oorlog tegen Rusland mogelijk maakt!

Dit moeten we niet willen. We worden aan alle kanten genaaid.

eunmask

oorlogrusland

Behalve de wereldbedreigende moslimterreur, doet de EU er Nóg een schep bovenop… WE GAAN EEN TOTALE WERELDVERNIETIGING TEGEMOET!

De globalisten in Washington en Brussel zijn opnieuw een stap dichterbij de verwezenlijking van hun plannen met Oekraïne gekomen nu het Europese Parlement afgelopen week zonder enige ruchtbaarheid een resolutie heeft aangenomen waarmee de weg vrijgemaakt wordt voor oorlog tegen Rusland. Daarmee handelt de EU voor de zoveelste keer in strijd met de belangen van de gewone Europese burger, die in een financieel en economisch toch al moeilijke tijd helemaal niet op weer een (wereld?)oorlog zit te wachten.

Resoluties tegen Russische ‘agressie’

In het op 15 januari aangenomen Zittingsdocument B8-00/2014(1) veroordeelt het EP de ‘terroristische daden’ in Oekraïne, en wordt de EU opgeroepen om zowel een plan tegen de Russische ‘informatieoorlog’ op te stellen als de defensie van Oekraïne te versterken. De sancties tegen Rusland moeten net zo lang van kracht blijven totdat Rusland…

View original post 524 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s