Reactie op de vraag van Mehmet Cerit

E.J. Bron

Screenshot_81

(Door: P.F. Koops)

Wat moet er meer gebeuren om extremisme  te stoppen? In een opinieartikel in de Volkskrant met de titel ‘Alleen moslims kunnen dit stoppen’vraagt  hoofdredacteur van “Zaman Vandaag” en “Zaman Hollanda”, Mehmet Cerit, wat er naast het afkeuren van terroristische aanslagen moet gebeuren om terrorisme in naam van islam te stoppen. De auteur heeft het in zijn opiniebijdrage over het vergiftigen en kapen van de islam. Een aantal politici spreekt ook op deze wijze over de islam, maar dit is nu juist de boel omdraaien. De islamitische wereld zal openlijk moeten erkennen dat het geweld juist gelegitimeerd wordt door de islam en dat de profeet van de moslims opriep de gewapende strijd te voeren om iedereen ter wereld aan de islam te onderwerpen. ‘Dit is niet mijn islam’ en #notinmyname hypes zullen zich wat beter moeten verdiepen in hun eigen Mohammedaanse bronnen, want helaas is dat WEL de ware…

View original post 486 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s