Nederland en Europa op weg naar Faillissement!

eunmask

VLAGBANKROET

Nederland staat er weer beter voor“, betogen onze politici. Maar de financiële rekenmeesters in Den Haag maken een boekhoudkundige fout. Nederland wordt op de been gehouden door miljoenen mensen die kosteloos werk verrichten, werk dat niet aan de rechterzijde van de balans verschijnt. Hoe staat ons land er voor wanneer de cijfers langs de meetlat van een bv worden gelegd?

Het is om kriegelig van te worden: we zitten nu op zo’n 750.000 werklozen oftewel 8,5 procent van de beroepsbevolking. Bekende bedrijven als Halfords en Mexx worden failliet verklaard, met vele werklozen tot gevolg. De ene na de andere bank laat weten afscheid te nemen van nog eens enkele duizenden werknemers. KPN kondigt alweer een afslankingsoperatie aan. En de politici? Zij houden stug vol dat de crisis voorbij is. Waarom? Omdat u op achttien maart 2015 naar de stembus moet voor de provinciale statenverkiezingen. Wie alert is, weet…

View original post 365 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s