Racisme? Wat is dat?

Met dank aan Joost Niemoller voor dit stuk over die Sylvana Simons, maar ik denk dat er wel betere en meer belangrijke onderwerpen zijn dan dit domme wicht die niets heeft geleerd en geen intelligente tegenstander is.

naar het artikel

En ik maar altijd denken dat wij, de blanken dus, de grootste slaven handelaren waren. Blijkt niet zo te zijn dus. Door de geschiedenis heen zijn dat altijd de Arabieren geweest. Moslims dus. Ze waren dan ook de meest wrede slavendrijvers ooit. Blanken waren het meest gewild bij deze slaven handelaren. Er zijn door de geschiedenis heen meer blanken als slaaf gebruikt dan Negroïde. In dat verleden zijn Christenen gemarteld, vermoord en waar mogelijk uitgeroeid. In de laatste 15 jaar komt dit langzamerhand weer om de hoek kijken ontketend door diezelfde moslims. Als ik dat nu kan uitzoeken dan zullen de zogenaamde politici dit toch ook moeten weten? Je zou toch gaan denken en geloven in complottheorieën over machten die bezig zijn ons weer voor de zoveelste keer te vernietigen? Nota bene door diezelfde witjes die niets anders zijn dan verraders van de beschaving . Toch geloof ik dat het laagje beschaving dat de blanke mens heeft, toch snel zou kunnen afbladderen en worden we zo voor een nieuwe oorlog klaar gestoomd . Als dit laagje beschaving er af is, zijn we rijp om te knokken voor ons land, familie en kinderen. Zo’n muts die zich aansluit bij DENK is het niet eens waard om over te praten, ze wil alleen aandacht en is totaal onwetend dus moet je het haar niet kwalijk nemen, je kan het haar niet kwalijk nemen want ze begrijpt het dus niet. Dat zegt gelijk iets over haar intelligentie, dus beter om er geen woorden aan te verspillen. Niet echt interessant dus.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s