De Islamisering van Europa zal uitmonden in burgeroorlog!

En dat is Islam.
Burgeroorlog is eminent

The Balkans Chronicles

Europa is een ‘zinkend continent’ geworden en samen met ‘de Europese beschaving’ ten onder gaan. De EU is op weg om Eurabia te worden,een onderdeel van de moslim wereld! Wat in vorige eeuwen door een leger van soldaten niet gelukt is, dreigt nu te gebeuren door een leger van moslimmigranten: de verovering van Europa door en voor de islam. Tot de Tweede Wereldoorlog waren er nauwelijks moslims en moskeeën in Europa te vinden.Vandaag zijn het er al meer dan 50 miljoen moslims en duizenden moskeeën! Nederland telde in 1960 1400 islamieten en nu zijn er al meer dan een miljoen moslims in deze staat! ….

Immigratie naar andere landen die nog niet onderworpen zijn in Dar al-Islam, staat centraal in de islam.Als moslims nooit waren gaan wonen in een niet-islamitisch land, was de islam nooit verder gekomen dan Mekka en Medina. Maleisië, Indonesië en de Filippijnen zijn enkel door handelsreizen…

View original post 1.294 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s