FBI verwacht honderden jihadisten in Westen

Ja, wij, het klootjesvolk zien dit al jaren aankomen… Jammer dat de rest van de wegkijkers het nog steeds niet zien. Die kijken alleen naar propaganda op de tv.

eunmask

sharia.nl

Zijn jullie nu zo Stom of gewoon Blind?

RP: Hoezo “verwacht”? Die ZIJN er al lang! Exact zoals wij vanaf het begin hebben voorspeld!

NEW YORK – De Amerikaanse federale recherche FBI verwacht dat honderden geradicaliseerde terroristen naar het Westen zullen trekken, als de militaire coalitie terreurgroep IS in Syrië heeft verslagen. Dat zei FBI-directeur James Comey op de Fordham University in New York tijdens een conferentie over internetveiligheid.

,,Op een bepaald moment komt er een ongekende uittocht van terroristen uit Syrië”, zei Comey. ,,De militaire coalitie zal er in slagen IS te verslaan, maar het gevolg zal zijn dat honderden extreem gevaarlijke mensen vluchten. Vooral naar West-Europa, maar sommigen zullen ook in Amerika uitkomen”, voorspelde hij.

Volgens The New York Times waarschuwde Comey het Amerikaanse volk dat de aanslagen in Parijs en Brussel slechts een glimp zijn van het gevaar dat die uittocht met zich meebrengt.

Telegraaf.

https://eunmask.wordpress.com/2015/09/02/is-terroristen-in-europa-die-zich-voordeden-als-vluchtelingen-gearresteerd-3000-jihadisten-proberen-om-zo-toegang-te-krijgen/

View original post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s