Ik geloof niet meer in sprookjes

​Long read, ofwel een erg lang verhaal.. 

Geschreven door Ron Duister maandag 8 augustus 2016..
Vandaag een denkertje voor de lezer
Deel dit zoveel mogelijk. 
ZIJN OF WORDEN WE  GEHERSENSPOELD? 
Als je ja kunt zeggen op de volgende stellingen.. Neem van mij aan dat je al jaren geleden bent gestopt met denken omdat je anderen voor je laat denken en beslissen. 
Je denkt dat je vrij bent? 

Je stelt zelden kritische vragen? 

Kijkt elke dag naar de nationale nieuwszenders? 

Denk je dat de politie er is om jouw veiligheid te waarborgen? 

Denk je dat er grote verschillen zijn tussen politieke partijen die aan de macht zijn? 

Heb je een groot of blind vertrouwen mbt medicijnen en de pharmaceutische bedrijven? 

Geloof je in de landsgrenzen die getrokken zijn? 

Denk je, of geloof je dat jouw politieke leider de beste is? 

Geloof je dat onze scholen het beste is voor de kinderen? 
Uitleg en verklaringen. 
Je hebt nog steeds de overtuiging dat je vrij bent? Haha mispoes, je bent slaaf van geld en goederen. Het geld dat je zogenaamd verdient wordt niet alleen voor de helft geconfisceerd door de overheid middels belastingen, maar ook worden we bestolen doordat door overheden noodzakelijke grondstoffen extra belast worden. Zo wordt men gedwongen nog harder en meer te werken. U bent een slaaf dus, geplukt en geschoren. 
U stelt zelden kritische vragen over wat u opgelegd wordt door overheden en politici. 

U neemt te makkelijk aan dat ze het goede voor hebben met u.??  Ziet u dan niet dat er zoveel fout gaat en dat, door de beslissingen van hogerhand we afglijden naar een 3de wereldland? Corruptie, geweld in de steden,  verkrachtingen, moorden en ga zo maar door.. En u stelt geen vragen? 
Kijkt u naar de nationale actualiteiten en nieuwszenders? 

U komt thuis van uw werk, zet de televisie of radio aan voor het nieuws van de algemeen bekende zenders. En u denkt dat u geinformeerd wordt en u neemt klakkeloos aan dat wat er op de zenders u wordt verteld of met beelden wordt vertoont , dat dat de waarheid zou moeten zijn? Smell the roses. Dat blijkt al jaren niet zo te zijn. De belangrijke nationale en internationale gebeurtenissen worden verdraaid, nagewauweld wat opgelepeld wordt aan zogenaamde journalisten met een, ja of nee politieke agenda. En als er een journalist tussen zit die zelf een onderzoek naar de waarheid heeft gedaan, dit opschrijft, wordt dat door de redacteur of directie zodanig aangepast dat het echt  niet meer de waarheid is, zogenaamd om het klootjesvolk te beschermen tegen de gruwelen die we, als voorbeeld binnen onze landgrenzen halen. We staan erbij en keken er naar. De waarheid over ons belastinggeld en pensioenen worden namelijk door banken, investeerders en het grootkapitaal gewoon geroofd. We staan erbij en kijken hoe we verkocht worden. En we blijven denken dat de zenders, notabene door ons belastinggeld betaald, ons al jaren de waarheid brengen? Ze liegen of verdraaien ofwel laten ze het niet zien. Voorbeeld, is er 1 zender geweest die aangekaart heeft dat minister Klijnsma uw pensioen overgeheveld heeft naar Brussel? Nee, of minimaal dus, daar wordt zo min als mogelijk over bericht. Is er 1 zender geweest die het interview met 1 van de machtigste presidenten van de wereld, de hr.  Poetin van Rusland heeft vertoont? Nee dus, dat is de politiek,  Brussel en de Amerikanen niet welgevallig dus mag het klootjesvolk het niet weten, want stel je voor dat ze er een mening over zouden krijgen. 

Is er 1 zender die bericht heeft dat Zweden, 1 van de fijnste landen binnen de Unie nu afgezakt is naar verkrachtingsland nr1? Door die fijne en leuke mensen met een moslim achtergrond? Welkom vluchteling.  Nee, de politiek en de media in Nederland zijn alleen bezig met zichzelf en niet met de waarheid want stel eens voor dat het klootjesvolk vragen gaat stellen. Of nog erger, in opstand zou kunnen komen.

Is er een nieuwszender in Nederland die bericht over de barbaarse Sharia rechtbanken in Engeland. Complete wijken in de steden van Engeland waar je, als autochtone met stenen wordt bekogeld en bedreigd wordt met de dood? Britse meisjes, misbruikt, mishandeld, verkracht en als oud vuil worden weggeworpen als ze volgens de religie van de vrede niet meer bruikbaar zijn? Er wordt zo min mogelijk aandacht aan gegeven door de zogenaamde nieuwszenders.. Stel je voor dat de mensen in Nederland zouden gaan stemmen op Geert Wilders Nederland, dat willen ze natuurlijk niet in Den Haag. 

 Onze politici en Brussel zijn de grootste verraders van deze eeuw, omdat ze liegen, bedriegen of de waarheid geweld aan doen. Ze bestelen ons gewoon.! We worden als makke schapen een derde wereldoorlog ingefrommeld als we dit geen halt toeroepen. Het wordt tijd voor een echt onafhankelijke nieuwszender. Er zijn nog enkele echt onafhankelijke journalisten in Nederland. Maar niet veel helaas. 
De politie is er voor uw veiligheid. Ja, maar dat klopt maar voor een deel. Zoals iedereen weet of ervaren heeft is de politie meer bezig met het innen van belastingen, middels bekeuringen aan ons oplegd door de door ons gekozen volkverraders in Den Haag dat veiligheid al een paar jaar niet meer gewaarborgd kan worden. Sinds het importeren van barbaren onder de naam vluchtelingen moet er steeds meer mankracht worden ingezet om de criminaliteit van die groep te beteugelen. Een verloren zaak omdat dat water naar de zee dragen is. Er komen maandelijks steeds meer deze kant op en vanuit de politiek is er geen antwoord.. Daarmee niet zeggende dat er geen antwoord bestaat, die is er namelijk wel. Grenzen op slot, maar dat is niet welgevallig voor de heren. Dus de politie dweilt met de kraan open. Men kan verwachten dat meer Nederlanders wakker gaan worden, maar op het moment dat het volk in opstand gaat komen middels een burgeroorlog (bewaar me) dan is in Brussel jaren geleden besloten de politie en het leger in te zetten tegen de eigen bevolking. Dus de politie of andere, zogenaamde handhavers zult u in de toekomst tegenover u hebben. De bevolkingen van de meeste landen binnen de Unie zullen hetzelfde mee gaan maken.. U kunt dit ook eens zelf onderzoeken middels het internet en kijken of ik geen spoken zie of een complotdenker ben.. De politie en het leger zelf kunnen er niets aan doen of weinig, anders kost het hun baan. 
Denkt u dat de politieke partijen grote verschillen hebben? Haha, ze zijn op een enkele allemaal volgelingen van het pluche, geld en gesloten handjes met corrupte regeringen en aan de leiband van Brussel en Amerika waar notabene een zwarte moslim als president is gekozen. Google maar eens welke politici in Washington zitten en waar de dochters mee getrouwd zijn.. Dit zegt alles. De terroristische IS is met wapens en geld uit Amerika ontstaan. Onze politici zijn correct, zodanig dat ze daardoor allemaal gelijk zijn. Ruggegraatloze politici zijn de doodsteek voor elke beschaving. Een ommekeer is nog mogelijk maar dan zullen we de democratie weer in ere moeten herstellen. Democratie betekend de wil van het volk. 
Vertrouwen in medicijnen die ze ons laten slikken? Niet meer doen, een hoop van die chemicaliën worden gebruikt om de industrie rijker en machtiger te laten worden. Het is vaak gewoon gif en verslavend terwijl marihuana bestraft wordt? Huh? Waarom denkt u dat een overwegend onschuldig stofje bestraft wordt? Terwijl de overheid en de daarbij behorende pharmaceutische industrie miljarden binnen harken omdat uw gezondheid zo belangrijk is? Het is gewoon maffia, legaal gemaakt door overheden met een halsband om. Ruggegraatloze politici. 
Gelooft u in landsgrenzen? Mis! Die zijn verkocht aan de Arabische en Afrikaanse landen ze trekken massaal de grens over om te kunnen profiteren van uw belasting geld. Deze landen maken niets, ze creëren niets, ze werken niet maar neuken doen ze wel, als konijnen. Al eeuwen is dit daar normaal, denkt u dat ze, als ze hier zijn dat dat verandert? De meesten hangen de religie van de vrede aan, vraagt u zich nooit af dat de geschiedenis anders leert? Ze brengen alleen ellende en trekken als sprinkhanen door onze steden, dood en verderf achter latend.. Het zijn overwegend, op mensen gelijkende parasieten die verdoemenis  brengen. Voor deze groepen die over onze zogenaamde grenzen, illegaal binnen komen zonder papieren, krijgen geen bekeuring hoor, ze mogen volgens de wet en bepaalde linkse groepen alles doen wat wij nooit mogen.  Nu moet u eens proberen een ander land binnen te komen zonder identiteits papieren.. Haha, u komt er gewoon niet in want dan bestaan die grenzen wel ineens. 

Grenzen bestaan alleen als ze voor iedereen gelden. 
Je geloofd dat jouw politieke leider de beste is? 

Hoe komt het dan dat elke keer als je naar het stemhokje gaat dat er daarna door niet 1 politicus er iets is veranderd? Dat alles alleen maar minder wordt? Wel meer voedselbanken, dat dan weer wel. Maar belastingen gaan verder omhoog, meer asieleisers die een beroep doen op de door ons opgebouwde gespaarde sociale uitkeringen en echt nooit zullen gaan werken. Dat deden ze al niet waar ze zaten, vroeger niet, nu niet en nooit niet.. We betalen dus een steeds hogere prijs door elke keer op dezelfde pluche klevers te stemmen. 
Geloof je dat onze scholen en leerstof die daar gegeven wordt het beste is? 

Het antwoord is ja en nee. 

Ja als het gaat over techniek, talen en vakbekwaamheid staan we niet slecht. Maar sociale en geestelijke vorming of geschiedenis  is er nauwelijks en dat zijn juist in deze tijd de meest belangrijke zaken. We gaan namelijk zien dat fouten in een ver verleden worden herhaald.. Al 60 jaar wordt er nauwelijks over geschiedenis geleerd. Er wordt aan leerlingen alleen verteld wat ze moeten denken en kritische vragen worden ook op de scholen niet op prijs gesteld omdat leraren dit ook niet hebben meegekregen. Ik ben 63 jaar en heb amper iets van geschiedenis gekregen op school en al helemaal niets over de wereld geschiedenis. Geschiedenis wekte mijn nieuwsgierigheid ongeveer 15 jaar geleden. Net zoals de interesse in de religieuze stromingen die er zijn. 

Doordat kinderen of studenten niets weten kunnen ze namelijk ook geen oordeel of mening hebben. En dat is precies wat de overheden willen. Willoze, onwetende burgers op laten groeien. Zodat ook de volgende generatie slaven ingezet kunnen worden om alles te kunnen blijven betalen. De socialistische hobbies moeten namelijk gewaarborgd blijven in de toekomst. Daarom zijn de scholen niet (meer)  te vertrouwen. Sociale en geestelijke vorming zullen langzaam aan grotendeels verdwijnen en empathie, het inlevings gevoel voor alles wat leeft zal daarom ook gaan verminderen. Ik, en de rest bekijkt het maar. Dat is het credo. Het is dat familie en ouders dit natuurlijk wel proberen mee te geven doet niets aan de leer instellingen van dit land. Dan, daar kom ik weer, dat in de meeste steden de kinderen van immigranten de dienst uit maken en door die achtergrond ze autochtone kinderen als minderwaardig behandelen. Daarom……. Stem eens de volgende keer op een partij die dit werkelijk wil aanpakken. 
De meesten zijn dus gehersenspoeld als u op de meeste vragen met ja kan beantwoorden.. Ook u dus en dat concludeer ik aan het stemgedrag de afgelopen decennia… Het wordt niet beter, alleen maar slechter als u uw stemgedrag niet gaat veranderen
Laat een ander niet voor u denken of beslissen. Zorg dat uw kinderen een goede toekomst krijgen en kunnen wonen in een veilige samenleving en niet als slaaf worden behandeld. Leer uw kinderen kritisch te zijn en zelf te leren denken en niet klakkeloos volgen wat ze opgelepeld krijgen. Zelf denken is de eerste stap naar vrijheid en zelfbeschikking. Zorg dat de jeugd en de opgroeiende generatie kritisch kijkt naar wat ze verteld wordt en zoveel mogelijk de waarheid ontdekken. 
Een onafhankelijk schrijver als Joost Niemoller, Arnold WM Karskens zijn volgens mij meer dan waard om te lezen. Maar google helpt bij het ontdekken van onafhankelijke nieuws sites, blogs en journalisten die aan waarheids vinding doen. 
Ik wens iedereen vrede en gezondheid toe.. 
.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s