Vergelijking tussen nazisme en islam ‘Das ist streng verboten!’ resultaat 6 maanden de bak in!?!

Het huwelijk tussen Nazi’s en Islam is duidelijk.

Tja het mag zo ondertussen wel bekend zijn dat het niet zo gewaardeerd wordt wanneer de islam in een kwaad daglicht gesteld wordt. Eerlijk is eerlijk het is ook helemaal niet nodig om dit te doen aangezien de volgers van de pedofiel zonder vrede dit zelf wel voor elkaar krijgen en daar hebben ze mijn of onze hulp in elk geval niet bij nodig. Een rechtbank in München veroordeelde vorige week de Duitse journalist Michael Stürzenberger tot zes maanden gevangenisstraf en hier bovenop nog een extra taakstraf van 100 uur voor het publiceren van onderstaande foto op zijn Facebook-tijdlijn.

Honderd uur taakstraf daarvoor moet je als moslim toch minimaal 10 minderjarige meisjes mishandelen en verkrachten en voor een half jaar cel moet je als goedgelovige moslim toch minimaal 3 keer met een vrachtwagen het Berlijnse Alexanderplatz ontdoen van voetgangers. Inderdaad van enige rechtsongelijkheid kijkt men in Duitsland niet gek meer op.

View original post 298 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s