Vlaams seksspeeltje liet zich volpompen en bevruchten door jihadisten en moet nu voor straf haar gsm inleveren.

Ach..

Het zou je kind maar wezen, de vierentwintigjarige Oost Vlaamse Candide H die zich als opblaaspop liet volpompen door moslim extremisten in Syrië. Twee maal spoot schoot de terrorist kennelijk vol in de poes roos en dit leverde het moslim seksspeeltje evenzoveel ongedierte kinderen op.

Het levende moslim seksspeeltje werd opgepakt op het vliegveld van Zaventem toen ze terug naar Belgenland probeerde te komen van haar kennelijk welverdiende seksvakantie te Syrië. Ze nam twee mini terroristen in de dop mee terug naar huis afkomstig van twee verschillende Syrische oorlogsmisdadigers. Het jongste kind was juist één maand oud toen ze in België aankwamen en verdween samen met moeder achter de tralies. Kan deze alvast wennen denk ik dan maar.

Candide werd ruim twee jaar terug plotseling een goedgelovige toen ze verliefd werd op één van allah zijn laffe moslim honden, in de mainstream media meestal aangeduid als Syrië strijders. Hier in het algemeen…

View original post 263 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s