Op speelfilm lijkende voorstelling van de onthoofding van 18 Syrische soldaten door IS

E.J. Bron

Screenshot_30

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

De Mohammedanen van de Islamitische Staat documenteren hun perverse wreedheden met steeds professioneler geproduceerde video´s. De koran-conforme onthoofdingsrituelen in de traditie van hun “profeet” worden als een speelfilm geënsceneerd: volgens een draaiboek toont men de gezichten van de betreurenswaardige slachtoffers, die nog slechts enkele minuten te leven hebben. De wanhopige gezichten worden met beelden van de triomferende tronies van de IS-barbaren afgewisseld.

View original post 1.409 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s