Discriminatie gekkigheid

Ik vindt dat we überhaupt de winter met vooral witte sneeuw moeten afschaffen, dat is discriminatie van de medelanders. Met andere woorden stel bij deze voor om het ene jaar witte sneeuw te laten vallen, dan bruin, dan zwart, rood en geel. Zodat ik, en mijn medelanders zich niet achtergesteld worden of bevoordeeld. Nog beter is om witte sneeuw helemaal niet meer te laten vallen. Ook moeten alle natuurfoto’s, films en documentaires waar sneeuw in is in het vervolg anders worden ingekleurd. Ik wil namelijk niet hebben dat onze import Nederlanders zich gediscrimineerd voelen,wij moeten geen problemen in deze samenleving creëren. Dan heb ik het nog niet eens over witgekleurde gebouwen, torens en huizen. Het is voor ons simpel om deze cultuur verrijking tegemoet te komen in deze. Dus….. ook witte verf uit de schappen. We doen tenslotte alles om de lieve vrede te bewaren. Ik stem volgend jaar voor de verandering eens D66. kereltje Pechtold dus.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s