Het zal eerst nog erger worden.

Allemaal kunnen we zien dat waar we de afgelopen decennia op hebben gestemd, hoe dit aan het aflopen is. Ik ga niet meer opnoemen wat naar de klote is gegaan, en nog aan het gaan is. Dat kunnen we prima op het Internet googelen, als je de echte waarheid wil lezen tenminste.
Zelf lees ik de blog van Afshin Elian in de Elsevier, of lees van Joost Niemoller, luister op YouTube naar Pat Condel, maar er zijn nog vele anderen te vinden die de waarheid willen publiceren. Churchill wist toen al dat Moslims opnieuw voor problemen gaan zorgen. Tenslotte doen ze dat ook in de landen waar ze oorspronkelijk vandaan komen.
Of dacht u nu werkelijk dat ze hier, in het Westen zich zouden gaan aanpassen? De werkelijkheid is dus anders. En wat doen we vervolgens? We veroordelen de boodschappers die de waarheid publiceren.
Het is de geschiedenis van het Christelijke volk, alles blijft zich herhalen. Jezus was een boodschapper. We hebben hem gekruisigd, Johannes werd verbannen naar Patmos, zo zijn er meerdere gegaan sinds de oude tijden.
Het probleem is wel, dat het moeilijk herkenbare personen zijn die de echte waarheid publiekelijk maken. Onwetendheid is dan ook 1 van de hoofdzonden om maar eens bij de bijbel te blijven. In de, door ons gekozen politiek kan men in ieder geval vaststellen dat zij schuldig zijn in hun onwetendheid. Zij behoren de echte waarheid te kennen om het publiek te beschermen. Niets is wat het lijkt in Den Haag en Brussel. Ik ben er van overtuigd dat ze, op een enkeling na de waarheid verdomd goed weten, deze verraders hebben gewoon een eigen agenda, te weten, macht en rijkdom. We kunnen het zelfs op het gepropagandeerde nieuws zien en horen van de zogenaamde (overheid) publieke zenders.
Dan gaan we het nog niet eens hebben over de links georiënteerde advocatuur, rechtspraak en alle zogenaamde organisaties die vluchtelingen, ten koste van de autochtone bevolking plaatsen in gebieden waar we deze barbaren niet willen. Eigenlijk is Nederland niet meer het land van ons, we zijn het in rap tempo aan het vernietigen door het te laten leeg vreten door barbaren die niet van plan zijn iets bij te dragen aan de samenleving die ze geeft wat ze in hun thuislanden nog niet van gedroomd hadden.
Maar we doen het zelf door te kiezen voor een politiek dat al jaren het voor het zeggen heeft.
DEMOCRATIA, een oude Griekse uitvinding bij mijn weten. wat DE WIL VAN HET VOLK betekend.
Sorry? De wil van het volk? Daar gaat het dus mis, we hebben geen zeggenschap meer en dat blijkt uit dat de wil van de minderheid prevaleert over de wil van de meerderheid. Oh ja? JA!  Ten tweede de wil van de landeigenaren, WIJ DUS.. de Nederlanders ofwel de autochtone bevolking die dit land hebben opgebouwd hebben geen zeggenschap meer, of in ieder geval zeer weinig. Daarentegen zijn alle geïmporteerde allochtonen langzamerhand alle macht naar zich toe aan het trekken, we laten het nog toe ook. Het is namelijk makkelijker om van de Nederlandse autochtonen te plukken dan van geimporteerden, die geven, of niet thuis, of ze hebben zogenaamd niets. We laten het gewoon toe.
Hoe ver moeten we terug in de tijd voor we echt wakker gaan worden? Tot de ouderen lopen te bedelen op straat? Of dat we allemaal naar de voedselbank moeten? Zijn we zo blind voor wat er momenteel in Nederland en de omringende landen aan het gebeuren is, of wachten we gewoon tot we uiteindelijk op een Islamitische slachtbank terecht komen of iets dergelijks.
Zolang U, de autochtone Nederlanders op Eurofiele en linkse partijen blijven stemmen zal het nog veel erger worden of denkt u, het zal mijn tijd wel duren…. POTVERDOMME EN UW KINDEREN EN KLEINKINDEREN DAN?
Voor diegenen die dit lezen wens ik u veel wijsheid toe bij het stemmen op een politieke partij, het volk zal krijgen waar hij of zij op zal stemmen de volgende keer.
Het zal nog erger worden, Let maar op.
En, nog 1 dingetje, het licht gaat echt niet uit bij het verlaten van de EUROPESE UNIE. dat de huidige politiek ongetwijfeld zal roepen op onze publieke omroepen en linkse kranten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s