WILDERS HEEFT WEER GELIJK GEHAD: DE PUZZELSTUKJES VALLEN IN ELKAAR…

Ik hoop dat deze boodschapper een lang en productief leven zal hebben. We blijken het nodig te hebben. Helaas is Links vaak geweldadig, veel meer dan rechts. Dus dat belooft nog wat in de toekomst.

eunmask

Éen voor één komen de door Wilders voorspelde gevolgen van het wanbeleid van onze regering uit! Het is en het wordt zelfs nóg erger!Nederland is zowel economisch als sociaal compleet in elkaar gestort!

De EU eist doodleuk een naheffing van  642 miljoen euro, die door dit kabinet onmiddellijk is doorgesluisd naar de burger. Zelfs de al hard getroffen gepensioneerden ontkomen hier niet aan! (http://www.telegraaf.nl/dft/geld/pensioen/23281018/__Naheffing_gepensioneerden__.html).

Rapporten over fraude van Oostblok-immigranten die ons mogelijk vele miljoenen per jaar hebben gekost werden achtergehouden, enz. enz. Dit kabinet heeft er inderdaad voor gezorgd dat Nederland (zoals ook wij al hadden voorspeld) hard op weg is een derdewereldland te worden! https://eunmask.wordpress.com/?s=derde+wereldland.

Het wordt hoog tijd dat deze desastreuze regering wordt afgezet!

View original post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s