Zwitserland publiceert cijfers over de arbeidsonwillige migranten naar etniciteit

E.J. Bron

Screenshot_4

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Wat Duitsland niet durft te doen, kun je te weten komen bij het Zwitserse Bureau voor de Statistiek: een lijst van etniciteiten, die alleen maar naar Europa komen om over de ruggen van de Europeanen heen te parasiteren. Overigens moet men dan tegelijk verder denken: hun helpers en ondersteuners, hoofdzakelijk linksen, goedmenschen, humanisten, zijn blijkbaar net zo lui en werkschuw, daarom sloten ze ook een verbond met de asielzoekers tegen het werkende volk. En ze laten nu net de meeste betrokkenheid zien tegenover de meest luie van alle asielzoeker etniciteiten, namelijk de Afrikanen.

View original post 338 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s